Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Andy Carroll till EM

Efter att omgång 33 har spelats kan man dra den enkla slutsatsen, Arsenal kan inte vinna ligan, Tottenham har inte gett upp på Leciester och Chelsea har tillslut förlorat även i ligan i år.
 
Hattrick hero
Matchen mellan Arsenal och West Ham skulle kunna beskriva hela Arsenals säsong. Det går bra, det går väldigt bra, man blir bekväm och tappar fokus. Man låter en spelare som knappt gjort lika många mål som man spenderat på honom under alla år, vända en match, men tillslut får man ändå en poäng.

Matchen såg väldigt ensidig ut till en början och Arsenal kom med mycket energi, även om West Ham hade sina lägen. Arsenal som fortsätter starta den unga Iwobi, the BIG 45 som Hugh Wizzy säger, såg väldigt bra ut. Han fick ihop två assist i första halvleken.

Andy Carroll blev hattrickhjälte på bara nio minuter. Han måste ändå se sig själv som en liten turnisse. Bara efter tre minuter glidtacklar han Arsenals mittback Laurent Koscielny bakifrån med en extra efterspark som borde ha resulterat i ett rött kort, men domaren gav honom det gula kortet. Sedan fick han sitt andra inlägg i matchen i den 43 minuten och då small det till bakom Ospina. Fyra minuter senare kommer det en ny svep boll som Arsenal försvaret borde fått bort, men de misslyckas och Andy prickar in sitt andra precis innan pausen.
Man kan inte låta en spelare som Andy Carroll få sådär mycket tid med bollen i straffområdet, så mycket utrymme främst. I den andra halvlekens första minuter kommer det ännu en långboll till mittplan där huvudpersonen, Andy Carroll, hoppar upp och nästan armbågar Gabriel i ansiktet, men lyckas smita undan och får inte sitt andra gula, som definitivt skulle ha gett "the hammers" ett rött kort. Sedan kommer Antonio i den 51 minuten längs höger sidan går förbi en passiv Nacho Monreal skjuter in ett inlägg och vem annars står där för att nicka in den, än Andy Carroll, hattrick hero. Lite surt blev det ändå för Carroll eftersom Arsenal lyckades få tillbaka ett mål och matchen slutade 3-3


 
Englands EM-trupp och Andy Carroll.
Andy Carroll har totalt spelat nio matcher för England och gjort två stycken mål sedan 2010. Han har inte presterar speciellt bra och förtjänar troligtvis den speltid han har fått i landslaget. Inför EM tror jag att England behöver en spelare som Andy Carroll, en spelare som hoppar och stångar och som vinner en huvudduel mot näst intill varje spelare i världen. 

Englands anfallare som just nu är aktuella för EM är Welbeck,Vardy, Kane, Rooney och Daniel Sturridge. Ingen av dem spelarna har det Andy Carroll har. Welbeck och Sturridge är väldigt lika i hur de spelar. Rooney kommer troligtvis inte spela anfallare, men kommer ändå följa med till EM för han är Wayne Rooney. Sedan måste man ta med de två bästa anfallarna i ligan just nu och det är Jamie Vardy, som gjorde 2 mål i helgen, och Harry Kane, skytteliga vinnare säsongen 14/15 och ledare under säsongen 15/16 med ett mål just nu över Jamie
Vardy.
 
Vem ska då petas? Ska man peta en ytter mittfältare för att få med Carroll och säga att Sturrdige/Vardy får spela som yttrar. En annan lösning kan vara att ta bort Theo Walcott som verkar ofta bli den spelare man skriver om och säger,"I år är det hans år" "Detta år kommer Theo visa vilken spelare han är" osv.

Skulle jag vara Roy Hodgson idag skulle jag peta Theo Walcott och ta in Andy Carroll, bara för att ha det där extra vapnet på bänken, när man möter ett Ryssland t.ex.

/Joseph

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av josephhettrel

Kommentera