Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Den engelska väggen

Bild: Champions League
 
Efter en väldigt bra disciplinerad första halvlek som bara gav Ola Wenström en målchans på hans vita papper så blev det mer avslappnat i andra halvlek. Båda lagen lättade lite på gasen när det gäller försvarsspelet för när det gäller anfallet så höll man fortfarande ner handbromsen. Efter några minuter in i andra halvlek började målchanserna trillar in. Real Madrid började ändra hur det spelade sitt anfallsspel, och Marcelo och Carvajal kunde kliva upp än mer (om det nu går). När ytterbackarna fick mer tid med bollen kunde Jese, Vazquez och Bale gå in mer centralt vilket ställde till det för City försvaret. 

Real Madrid skapar lägen och man lägger in flera inlägg som man vinner, men Joe Hart slår till med den ena räddningen efter den andra. Med 15minuter kvar av matchen så ser City väldigt trötta ut och Real Madrid börjar fått till sina chanser mot Citys svagpunkt. Fast Vincent Kompany storspelade ikväll lyckades man ändå hitta luckor för att pressa Joe Hart. Inte ens ett skott från 2 meters håll kunde få hål på Joe Hart. Matchen slutade 0-0 och Real Madrid måste ses som vinnare efter att ha kommit iväg med ett oavgjort reslutat. Nu väntas hemma matchen med en troligtvis matchklar Cristiano Ronaldoför Real Madrid, som i sin senaste Champions League match gjorde ett hattrick. 

Bild: Champions League

Fortsätter Joe Hart spela så här resten av säsongen kan City gå längre än vad många tippade på förhand. För Englands skull hoppas jag att Hart tar med sig formen in i EM för då kan det bli riktigt kul att titta på ett England som kommer med fart och ungdom till mästerskapet plus en målvakt i världsklass.

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av josephhettrel

Kommentera