Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

INGEN DE GEA INGEN CL

Manchester United har chans att vinna sin 12:e FA cup titel vilket skulle göra att de hamnar på samma antal som Arsenal som just nu leder. Ändå anser man att deras säsong är misslyckad eftersom de ser ut att missa en CL plats.

Bild: Eget Montage
 
Fyra affärer United måste lyckas med för att ta sig till Champions League nästa år.

1. Behåll David De Gea till all kostnad. 
Om United säljer honom så kommer vi inte se Manchester United i Champions League i ett par år. Jag anser att De Gea är en av de bästa i världen. David De Gea i en United tröja till nästa säsong är ett måste.

2. Sälj Schweinsteiger. 
Man tog in honom för att få ett stabilare mittfält. Istället anser jag att man fått ett tillbaka draget mittfält. Ett Mittfält som hellre kör en passningsövning i nittio minuter istället för att slå ut bollen på sina yttrar som sedan kan skära in och skapa lägen. Tråkigt att behöva säga det här, då han är en legend i mina ögon, men han köptes för att sälja tröjor.

3. Köp in mittfältare. 
Man måste förstärka det mittfält man har. Få in en riktigt stabil nummer tio. Wayne Rooney har haft en väldigt dålig säsong och med Mata och Herrera som inte får spela eller är skadade så måste man få in ny spelare som kan spela kontinuerligt. Antingen värvar man Ross Barkley eller så tycker jag att LVG (om han är kvar) ska titta på spelare från den spanska ligan eller varför inte franska ligan och hitta sin alldeles egen Dimitri Payet.

4. Förbättra försvaret.
Chris Smalling har verkligen visat hur bra han är i år och hur viktig han är för United och deras framtid. Man har Luke Shaw men han är otroligt skadebenägen och Valencia har sina dagar då han är riktigt bra men annars väldigt ojämn. Van Gaal har lyckats få fram akademi spelare som har gett positiva intryck på laget. Tyvärr har de brist på erfarenhet vilket egentligen Luke Shaw också har. Jag anser att man bör titta lite runt i Europa och köpa in två stycken ytterbackar sedan ska man köpa in en mittback. United ska inte behöva spela Michael Carrick och Daley Blind som mittbackar, United är en större klubb än så.
 
/Joseph Hettrel

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av josephhettrel

Kommentera