Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Måste matchen

Det finns matcher man måste vinna sedan finns det matcher man ska vinna. Ikväll är just en sådan match. Newcastle måste vinna över Manchester City på hemmaplan. Manchester City kommer troligtvis vinna matchen.


Bild: Mirror.co.uk
 
 
Båda lagen kommer från helgen med varsin 3-0 vinst. Newcastle vinner på hemmaplan mot Swansea City. En match på förhand som inte såg ut att sluta som den gjorde. Newcastle har spelat väldigt dåligt de senaste åren. En stor anledning har med vilka spelare man har köpt in men i lördags spelade man riktigt bra och gjorde tre mål mot walesarna. 

Manchester City ett lag som verkar ha hittat tillbaka till formen som man hade för ett par månader sedan. Den belgiska superstjärnan har kommit tillbaka efter en skada som man befarade skulle hålla honom borta hela säsongen ut. Aguero som bara sprutar in mål, hattrick i senaste matchen mot Chelsea på Stamford Bridge. Samtidigt har lagen som åker dit tappat en del respekt för arena efter Chelsea svaga säsong. Precis som man gjort med Old Trafford och jag skulle vilja gå så långt att säga samma sak har hänt på Emirates Stadium. Det mesta ser ut att flyta på för City, man möter Real Madrid i Champions League om en vecka efter ha slagit ut PSG. 

Den som inte valde Sergio "Kün" Aguero som sin FPL kapten för denna veckas omgång har redan gått miste om +30 poäng. Då har Agureo ännu inte spelat mot Newcastle. Sist Newcastle spelade mot City var i fjol och det slutade 6-1 och Aguero gjorde 5mål, ni hörde rätt, 5 mål gjorde han. Jag tror inte att han kommer slå det ikväll, men att Aguero kommer göra mål det får man räkna med.
Newcastle har i princip bara haft måste matcher hela säsongen. Efter den otroligt viktiga vinsten i helgen ligger man bara en vinst ifrån att undvika nedflyttning. Rivalerna vann nämligen över Norwich och det är inte helt slut för ” True Geordies” lag.
 
/Joseph

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av josephhettrel

Kommentera