Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Stormöte i Norra London

Efter en vecka med Champions League och Europa league så har de blivit dags för omgång 33 av Premier League. Den engelska ligan hade två lag totalt som representerade sin nation i de två turneringarna, Manchester City och Liverpool. Två lag som både spelade oavgjort, vilket kan låta på förhand inget vidare, men båda lagen spelade oavgjort på bortaplan vilket gör att båda lagen är vidare just nu i respektive turnering. City mötte PSG och Liverpool fick ställas på Jürgen Klopps gamla lag, Dortmund.

 
Under omgång 33 så spelas stormötet i norra London, på White Hart Lane. Manchester United gästar Tottenham på söndag eftermiddag. En match som är otroligt viktig för båda lagen. Tottenham som vill jaga ikapp Leicester City och ett Manchester United som vill skaffa sig en Champions League plats. Ett Manchester som kommer med två stycken 1-0 vinster mot lag som Everton och rivalen, Manchester City. Tottenham kommer hem efter sin resa till Liverpool som slutade med poäng tapp, 1-1.

En annan intressant match är lunchmatchen. West Ham tar nämligen emot Arsenal. Ett Arsenal som kommer med en 4-0 seger mot Watford, där de såg väldigt bra ut. West Ham hade en mindre rolig dag då det blev 1-1 på the Boleyn Ground, plus ett rött kort på mittfältsgeneralen Cheikhou Kouyate som man kommer sakna.

Något för alla FPL (Fantasy Premier League) tränare den här veckan är att Everton och Crystal Palace spelar två stycken matcher, då man haft en match mindre på grund av den inhemska turneringen. Personligen skulle jag sätta Romelu Lukaku som kapten då han är i form och kommer med all sannolikhet att spela båda matcherna. Annars kan man alltid ta risken med Yannick Bolaise som dock inte gjort ett enda mål i ligan sedan den 28 nov.

Nu hoppas vi på en målrik omgång och fantastiska individuella prestationer och lagspel.

/Joseph

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av josephhettrel

Kommentera